Gamla bilder (skratta inte)


Jag är så duktig!

Hela morgonen och fram till nu så har jag pluggat teori i ungeför 1 ½ timme, sen har jag sökt jobb och så.. Känner mig faktiskt lite stolt, dessutom så ska jag övningsköra idag också så ett plus i kanten!

Vad ska jag göra ni då? Juste ja, jag hade ju lovat mamma att städa rummet, orkar jag det? Aa, får väl ta mig i kragen -.-


Det blev ingen vila jag åkte till ebba ist...

img20110330_003 (MMS)

Det blev ingen vila jag åkte till ebba istället och hennes gulliga valpar! Jag är helt kär och dom åker snart. :( nu ska vi iallafall åka till Farsta och sen ska jag äta världens godaste sallad!


Låt detta gå över.

Godmorgon mina finisar!

Jag har varit vaken ett bra tag nu faktiskt, vaknade jätte tidigt idag, men somnade rätt tidigt igår så.. Idag består dagen av att vila, hoppas på att förkyldningen snart går över, jag orkar inte.

Jag la faktiskt upp ett inlägg igår om min nya foundation, men det verkar inte kommit upp. Min kamera är död så kan ju heller inte visa en bild. Men ska ta och ladda den nu, har faktiskt några bilder att bjuda på. och så kan ni kanske på se en för och efter bild av foundationen! / Love Marty!


Här är min nya foundation, eller ja vad ma...

img20110329_001 (MMS)

Här är min nya foundation, eller ja vad man säger, det är puder i också! Jag rekommenderar den verkligen även fast jag bara har testat den två gånger men är faktiskt super nöjd! Jag har alltid vart röd fläckig på kinderna och jag hatar det, den här tar faktiskt bort det mesta så det är super bra!


Risig Martina

Va i centrum en stund med Nadja idag, fick med mig en foundation, bra! Nu är jag hemma igen och känner mig så jäääävla seg. Det är så jobbigt, vill jag vara sjuk? Nej..

Ska snart äta middag, vad det blir vet jag inte riktigt än, men någonting gott hoppas jag ju på, sen blir det nog ett bad och sen sleeeep! Puss så länge!


Fy och bläää!

Jag orkar inte bli sjuk IGEN?! Jag va ju nyss det? Jävla Linda som smittar mig haha nej jag skoja!

Kul att man typ är sjuk? Jag är fett trött, förkyld och bara allmänt seg. Jag behöver nytt smink, nu, jag behöver köpa något. Inte ens Se Va Comigo får mig på topp nu, det får den alltid annars!


Ska inte anpassa mig.

Varför ska jag anpassa mig egentligen? Nejnej, det ska jag inte göra! Jag ska ha min blogg öppen, för det jag vill, sen hoppas jag på att jag inte får idiotiska kommentarer av folk som inte ens ska gå in på min blogg, som egentligen inte har någon rätt till att läsa min blogg?

Ibland fattar jag inte vad folk tänker med, jag fattar heller inte hur man kan vilja att man ska bli osams med folk? Men jag är inte så dum, jag fattar vad som pågår. Jag menar, vem är så dum och kommenterar sin egna blogg för att få folk att bråka? Egentligen kan jag inget annat än att skratta.

Tycker ändå detta är lite roligt, jag får nästan veta varje dag nya saker ''jag har gjort'', det har fått mig att skratta.. Undrar om det fortsätter, eller om jag helt plötsligt aldrig någonsin gjort något?


Så jävla skönt!

Är tvungen att sätta lösen på bloggen pågrund av att jag inte vill att en viss person ska läsa om mitt liv, tragiskt ja, men så blir det!

Har iallafall kommit hem efter ett hårt skönt träningspass dessutom så sprang jag och mamma från bilen och så gick jag upp 4 trappor. Hurtig tjej! Nu ska jag äta, duscha, och sova. Imorgon blir det att träffa Ebba! Världens härligaste tjej! <3



Är inte det här min blogg?

Jag har faktiskt ställt mig den frågan i några dagar nu. Ska inte jag få skriva det jag vill i den? Det är väl liksom det som är meningen? Att jag ska kunna skriva av mig i min blogg. Min förra blogg är redan raderad med fullt av minnen i. Ska jag behöva radera den här bloggen också för att DU inte lämnar mig ifred? Som ni kanske vet så är jag ''falsk'', ''går bakom ryggen på folk'' & glöm inte så har jag ju nyss blivit ''tjuv'' och ''kleptoman''. Kärt barn har många namn, är det inte så man brukar säga? Om man nu tycker att jag är det, varför går man då in på min blogg 150 gånger per dag bara för att kolla vad jag gör, för att man är så jävla nyfiken på ens liv tydligen. Ska jag skaffa ny blogg? Eller sätta lösenord på min blogg så jag vet vilka som kan läsa den! Patetiska nolla.

Fieeesta!

Sitter och målar naglarna, ska snart ställa mig mitt i vardagsrummet med högsta volym och dansa loss, Träning!!

Ikväll ska jag iallafall ut med min älskade Ebba, är inte riktigt planerat på vart vi ska men det kommer vi på senare mot kvällen, ska iallafall hem till henne runt 7 då vi ska börja att fixa oss för att sen fortsätta färden in mot natten. Partymode ON!


Hej alla glada!

Idag blir det att söka massvis med jobb och hoppas på att man får något, ska åka runt med mamma till olika ica butiker och lämna in CV. Helt ärligt så tror jag att det kommer vara fett kul att jobba på ica. Men vi får se hur det går efter idag, hoppas på det bästa!

Föresten har ju inte berättat för er att jag ska åka till mitt älskade portugal i sommar. Jag är så jävla taggad att det inte är klokt.. Saknar portugal så mycket, så jävla mysigt och fint. I augusti åker jag med min fina vän Ebba!


Sitter hemma hos ebba nu. Världens finaste...

img20110322_001 (MMS)

Sitter hemma hos ebba nu. Världens finaste väder ute idag!


Lördag!

Nu va det ett bra tag sen jag bloggade, har helt ärligt inte orkat så från och med nu kommer jag blogga när jag har lust :)

Igår kväll så hade jag och mamma jätte kul, vi sminkade oss till fjortisar och jag tyckte vi lyckades riktigt bra. Eller vad säger ni? Jag såg ut att vara 13 år igen, hur fan vågade jag gå ut förut?

Idag är det lördag och jag och mamma är bjudna till Anna-Lena.. Vi ska käka där och lite så. Men jag bjuder på lite från igår :)







Vila i frid min ängel!

Det är så att mitt marsvin gick bort igår, hon är nu ängel och kommer alltid följa med mig i mitt hjärta. Det är tomt utan henne, ingen som skriker längre, och saknaden är stor efter dig min fettis. Hon har antagligen somnat in eller fått en infarkt. Mamma hittade henne i igår kväll och jag va så grymt ledsen att jag inte kunde skriva ut det på bloggen eller blogga överhuvudtaget. Jag orkar nu, men inget mer, jag tror jag tar en paus.

Tjorven, forever you. Jag kommer aldrig glömma dig.. Och du kommer alltid vad med mig, det vet jag! <3






Är hemma hos nadja. Hon har vart och tagit...

img20110309_001 (MMS)

Är hemma hos nadja. Hon har vart och tagit blodprov och då följde jag med. Sen har vi ätit frukost och nu ligger vi och kollar på Camp rock 2. Fett dålig är den och ettan va mycket mycket bättre, menmen.


Dagens outfit

img20110308_002 (MMS)

Dagens outfit


Promis!

God morgon mina fina läsare!

Idag ska jag träffa Nadja, wiiie! Längesen! Ska iallafall åka till hennes jobb och möta upp henne där för att sen ta en promenad och snacka skit, love that! Efter det får vi se vad som händer faktiskt...


3 år sen <3

Ja, nu är det 3 år sen vi va i fjällen, jag minns det som igår och jag kan inget annat än att skratta åt dessa minnen. Jag har aldrig gjort något så roligt och kommer nog heller inte göra någonting liknande i hela mitt liv. Tack så mycket Danne & Cassy för den underbara resan till Sälen! Miss that

 




God förmiddag!

Jag vaknade runt halv 11, har ätit frukost och fixat med bloggen lite. Nu är det klart och jag vart nöjd faktiskt, så nu får det vara så här ett tag :)

Hade helt glömt bort att jag skulle till arbetsförmedlingen idag, men Mamma påminde mig så det va ju bra, frågan är om man ska gå förbi frískis när man ändå är där. hmmm, kanske!

Sitter iallafall och lyssnar på ''spring för livet'', faktiskt en riktigt bra låt. Kollar ni på Melodifestivalen?


Har vart i Bålsta idag och träffat ronja h...

img20110222_002 (MMS)

Har vart i Bålsta idag och träffat ronja hennes pojkvän och deras underbart söta barn. Vi hade en jätte trevlig stund men sen va det dags att bege mig hem till Stockholm igen. Men detta måste göras om! Som ni kanske ser så är bloggen under arbete men imorgon ska nog allt vara klart och då börjar bloggningen som vanligt. Iallafall nästan. Ge massor av förslag på vad ni vill läsa för jag har ingen aning!


godmorgon!

Hej alla glada! Jag ligger i soffan och kollar tv. idag är planerna iallafall att jag ska shoppa med min älskade vän ebba! när vet jag inte men vi hörs sen. Ps. Jag börjar bara lite lätt med bloggandet :)

Ja jag måR så mycket bättre nu, äntligen b...

img20110302_001 (MMS)

Ja jag måR så mycket bättre nu, äntligen börjar jag komma på fötter igen... Jag är så sjukt trött på att bara ligga så jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag är typ för sjuk för att göra något och för frisk för att bara ligga. Men ska iallafall komma igång med bloggandet sakta men säkert nu också, nu går det inte att slappa mer!


RSS 2.0