Nu är det dags att sätta på vinterskorna p...

2011-11-28_12_33 (MMS)

Nu är det dags att sätta på vinterskorna på bilen och stänga landet helt för vintern. Jag saknar redan mitt fina land. Nu blir det att åka och byta däck och handla, sen på eftermiddagen så blir det julklapps handel med bästevän!


Jag har uppdaterat men det har tydligen in...

photo_effects-13 (MMS)

Jag har uppdaterat men det har tydligen inte kommit upp.. Jag har huvudvärk och ska ta en skön dusch nu, sen ladda min mobil som inte har några batterier, sen kommer nog en till update! Puss så länge!


Sen uppdatering men det blev ju såklart en...

2011-11-27_15_27 (MMS)

Sen uppdatering men det blev ju såklart en utgång igår. Och kul som fan hade vi också :) först satt vi på arken och sen gick vi vidare till kvarnen.. En super kul kväll enligt mig. Om man kan lägga in fler bilder i ett MMS inlägg så ska jag bjuda på några, annars kommer dom upp lite då och då.. Hare bra så länge!


Tänkte bjuda på en jätte fin bild från cic...

2011-11-26_19_45 (MMS)

Tänkte bjuda på en jätte fin bild från ciccis ballkong. Jag vill bo här! Sjukt fin lägenhet också. Nu börjar vi våran kväll här i älskade stockholm. Dags att prata sjuka minnen.. Gud vad jag har saknat henne!


Krossa alla fönster.

Ta honom i gränden, på väg hem. Hela världen vet att hans sista chans är bränd. Så krossa alla tänder, en efter en. Och om han inte fattar så börja om igen..



Ointressant inlägg...

Det blev ingen utgång igår för min del, jag kollade idol och myste i högsta grad. Idag däremot tror jag att det väntas utgång, eller så blir det en skön hemma kväll igen? Jaja det får vi se ikväll.. På dagen idag har jag inga planer faktiskt ska väl bara fixa hemma.. Jo juste ja, ni har väl märkt att det är väldigt mycket MMS inlägg nu på bloggen, även några andra inlägg är skrivet på mobilen. Jag sitter nämligen inte så mycket vid datan nu för tillfället, så det får bli mobilen .. men det gör väl inget? snarare bättre med bilder och lite text!

Canada goose montebello 2011. Jag älskar m...

2011-11-25_12_13 (MMS)

Canada goose montebello 2011. Jag älskar min vinter jacka, jag längtar alltid tills nästa gång jag ska använda den.. Mycket mycket bra köp enligt mig!


Nu sitter jag och väntar på att mamma komm...

2011-11-25_10_44 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på att mamma kommer tillbaka.. Utan stygn i munnen... Sen blir det shopping i solna centrum!


Lång dag idag.

Morgon pigg tjej, har vart vaken sen 6 imorse. Det är bara att bita ihop. Idag ser min dag ut så här, först solna till mammas tandläkare och ta bort stygnen, sen vidare till solna centrum för lite shopping sen vidare hem till ebba h där vi sen ska åka vadare till tungelsta då ebba ska tatuera sig! Efter det är tanken att vi kanske skulle ut men jag tror vi skippar det! vi hörs mer under dagen!

Update från medis kök o bar.. Sitter och h...

2011-11-24_19_27 (MMS)

Update från medis kök o bar.. Sitter och hänger med fina!


No bloggning today!

Helt ärligt har jag inte gjort ett skit idag.. Vaknade rätt sent idag eftersom jag hade problem med att somna igår kväll, jag vet inte vad det är men helt plötsligt blir jag otroligt ledsen det är som att jag bara vill gråta. Jag kan varken ligga still heller och jag känner gråten i halsen hela tiden, men varför jag känner så vet jag inte?

Nu ska jag iallafall ta mig ut en sväng, ska in till söder med bästa syskonen Ebba & Ellen och ta ett glas. Imorgon blir det upp tidigt då jag ska med mamma och ta bort hennes stygn!

Hörs mer från söder!


Hemma hos tammy nu och vi dansar galet til...

2011-11-23_13_44 (MMS)

Hemma hos tammy nu och vi dansar galet till musiken på högsta volym och har skit skoj!


Står och lagar mat nu, börjar vakna lite i...

2011-11-22_13_35 (MMS)

Står och lagar mat nu, börjar vakna lite i huvudet.. Fyfan vilken piss dag det här har varit..


Ligger i ett mörkt rum i min säng och tänk...

2011-11-18_19_37 (MMS)

Ligger i ett mörkt rum i min säng och tänker, ibland undrar jag vad det är för värdelös kvinna alla som känner mig har med att göra.. Usel på alla sätt.. Jag hataaaar mitt liv. Jag har ju inte ens en utbildning, jag ska inte ta studenten? Nej för jag är dålig, dålig, dålig! Skit morgon. Idag ska jag bara krypa ner i min säng i ett mörkt rum..


Nu sitter jag på bussen med tammy och henn...

2011-11-21_16_25 (MMS)

Nu sitter jag på bussen med tammy och hennes fina barn påväg till sickla för att handla lite och äta.. Hoppas på att hitta ett par skor, det behövs!


Godmorgon! Jag vaknade för ett bra tag sen...

2011-11-21_11_36 (MMS)

Godmorgon! Jag vaknade för ett bra tag sen, men inte tagit mig upp ur sängen än, ligger och kollar på extrem home makeover oxh känner på mig att jag kommer fälla en tår. Idag har jag faktiskt inga planer, kanske tar en fika med Linda senare mot dagen.. :)


Tänkte visa en bild på mitt fina skal till...

2011-11-19_21_01 (MMS)

Tänkte visa en bild på mitt fina skal till mobilen.. Tycker det är jätte gulligt. Sen kan jag ju passa på att säga vad jag tyckte om filmen, den va bra, men absolut inte den bästa filmen. Ibland vart den tråkig och ibland jätte bra! Men den får ändå ett bra betyg.. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Vi hörs imorgon. / Love M


Bio mys med mamma nu.. Det blir breaking d...

2011-11-20_17_52 (MMS)

Bio mys med mamma nu.. Det blir breaking dawn, hörs efer filmen så säger jag vad jag tycker :)


Nu har jag äntligen fått tillbaka min mobi...

2011-11-20_01_00 (MMS)

Nu har jag äntligen fått tillbaka min mobil, är så jävla lycklig. Den här mobilen är så skön. Ikväll blir det bio med mor iallafall, skulle egentligen gå med ebba men hon kunde inte, så tvingade med mig mamma istället och vi ska självklart se breaking dawn.. Åh tror den kommer vara SÅ bra! Och som jag sagt, när jag fått min nya mobil så ska jag börja blogga igen.. Det här är alltså första inlägget på en ny blogg start! Önska mig lycka till. Pussis!


Vill bara säga att jag har världens bästa vän!

Jag skulle kunna gå genom eld och vatten för dig. I love you big time best friend


Vart i helvete hittar man dom här skorna?


Blir ju fan tokig!


Bara jag som längtar efter julen?

Åh, nu börjar det bli kallt, jag tycker ändå det är skönt nät det är lite kallt ute, det blir så friskt! Jag har en sån himla längtan till julen och till vintern, jag vill verkligen ha det nu nu nu! Så himla mysigt med allt pyssel och presenterna och värmen när man kommit in.. Ge mig vinter & jul nu tack!




Bilderna tagna från min ballkong förra vintern!


Jag förstår mig inte på er...

Ni som läser min kära blogg, hur orkar ni? Varje dag klicka in här för och kolla om något blivit uppdaterat och varje gång säga nej det har det inte.. Jag ska bli bättre och det har jag sagt, jag vill bara ha min mobil först..

Som sagt, min mobil har inte kommit än och jag är lagom sur. Så imorgon blir det ett argt samtal till mobilizera och fråga vad fan dom håller på med!


Skickar en hälsning härifrån till min mamma och önskar henne lycka till! ♥


Nytt inköp!

Har köpt en jätte fin jacka från Nelly.. En skön höst jacka som jag kan använda lite längre in på hösten istället för min skinnjacka som inte är så varm.. Sen när snön och den riktiga vintern kommer så väntar ju min underbara goose jacka på att få användas.. Men den här jackan tyckte jag också va as snygg!







RSS 2.0