Mot min älsklings nadja! Känns som jag far...

img20110728_002 (MMS)

Mot min älsklings nadja! Känns som jag farit runt hela Stockholm idag, först åkte jag med mamma till solna, sen hem igen, men på vägen hem stannar jag och börjar åka in till stan igen då jag ska träffa nadja! Weeei! <3


Trevlig helg? Nja, jag har varit sjuk och ...

img20110825_002_ (MMS)

Trevlig helg? Nja, jag har varit sjuk och är fortfarande sjuk. Inte det allra roligaste kanske men ändå rätt skönt faktiskt. Jag har bara varit på landet och tagit det lugnt, tittat på bra film och bara myst. Snart kommer världens bästa vän hit och då blir det pizza och annat gott framför en bra film. Sen när jag är frisk igen så börjar träningen på riktigt. Nu jävlar, kap verde here we come!


Blondin eller brunett?

  VS  

Grå dag idag.

Ibland älskar jag sånna här dagar, och just idag gör jag det. Ska hem till Ebba idag över dagen och sen ska jag och mamma  åka och köpa nya träningsskor, nu jävlar ska jag börja igen, har haft paus hela sommaren så nu är det dags igen, ska bli så jävla skönt!


Jag och min älskade bästis! <3


Vart är du kvittot?

Mamma letade jätte mycket igår efter kvittot till min kamera efter som vi ska laga eller byta den.. Min kamera är mitt liv, utan min kamera är jag ingenting. Vart är kvittot? Min käre mor är ju så klok att hon inte vet vart hon lägger saker eftersom vi köpt nytt skop där alla papper låg förut.. Jag vill ha tillbaka min älskling.

Förövrigt  så sitter jag just nu i köket och väntar på att min kaka ska bli klar, jag har nämligen bakat. Mums, en choklad kaka! Ikväll blir det landet med mor! Saknat mitt land så nu ska jag njuta för fulla muggar. Pusselipuss! ♥Home sweet home.

Jag ska sluta utlova saker här på bloggen, tex att jag skulle blogga innan jag åker till portugal, det har jag ju inte gjort. Men nu är jag iallafall hemma igen!

Kom hem från portugal i tisdagsnatt, resan gick bra och det va bra flyg väder, skönt det. Fast det är ju inte lika skönt att vara hemma i sverige igen. Jag ville inte hem, jag ville vara kvar i mitt underbara portugal, åh jag längtar redan tillbaka, och i sommar så måste jag dit igen! oavsett vad!

Det hände en annan sak när vi va i portugal som inte alls va lika rolig, min kamera går sönder! Bara sådär helt plötsligt. Min braiga kamera som jag ville ta så mycket fina bilder med, men icke. (Tur att jag har garanti på den iallafall). Jag bestämde mig iallafall för att köpa en ny kamera, jag sket i om den va dålig eller inte jag ville bara ha en kamera. Den jag köpte SÖG. Ni kommer se skillnad på bilderna kan jag ju säga.

Jaa, nu vart det ett långt inlägg, men nu vet ni att jag är i sweeeeden!Arlanda express.Arlanda.På planet.Faro airport.Underbara portugal.... Och där gick kameran sönder...


RSS 2.0