...

When your ex says "you'll never find someone like me again" reply with "thats the point".

Hur ska detta gå?

Det börjar bli time för mig att packa. Har liksom inte så mycket tid som här dagarna som kommer. Men jag har ett stort problem, Hur i helvete ska jag få plats? Har lagt upp nästan allt på sängen, men vadå jag är ju inte klar? Dessutom ska jag åka och handla det sista idag.. Aja det måste bara funka..


6.

Hej alla glada som fortsätter titta in här och hoppas på en ny uppdate ur mitt liv, eller det är väl det ni gör?

Idag är det bara sex dagar kvar tills vi åker, snart fem för snart ska jag lägga mig så tiden går fort. Vaknar redan nu med ont i magen av nervositet, hur ska det gå att sova på måndag? Tror inte det kommer gå så bra!

Idag kom iallafall Ebba förbi en stund på kvällen, vi åt tacos och bokade arlanda express som ska ta oss till arlanda på tisdag. Lagom taggade brudar kan jag ju säga.. Uppdaterar nog innan resan dit, men annars skriver jag ett på arlanda.. ♥Osminkad Martina, men det är en bild iallafall!


If loving you Is wrong I don't want to be right..

Halloj! Tänkte bara uppdatera alla med att det är 9 dagar kvar tills jag åker till himelsriket! Åh, jag längtar så himla mycket. Jag har inhandlat allt jag behöver så jag är fullt förberedd på att åka nu... Vill bara komma iväg!

Har inte gjort så mycket dom sista dagarna faktiskt, har vart med mamma i nynäshamn och ätit god mat och bara njutit! Igår va jag på Sessis 4 års kalas, grymt mysigt och det bjöds på god saker och väldigt god mat.. Stora tjejen!Fööör skön!

Boom Boom, pull me a beer
No pretty drinks, I'm a guy out here
Rollin' rollin' rollin' rollin' money like a pimp
My B I T C H's on my dick like thisSnälla bli min igen...

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig..

RSS 2.0