Jag trodde du fattade...

... första gången jag hotade dig till livet, ska jag behöva göra det igen din äckliga hora?

Måndag

Efter en lång promenad i hellasgården med min fina vovve så va jag helt slut. Började kolla en film men det va ju kört efter fem minuter, somnade direkt.. Klev nyss upp ur badet och väntar på maten.. Från det ena till det andra så är saknad och längtan det värsta som finns, trodde inte jag skulle behöva uppleva det med dig igen, men tydligen. Jag älskar dig min solstråle..


Tack för en fin födelsedag!

Hade en jätte mysig födelsedag igår med god mat och mina fina tjejer som kom, tack jag älskar er <3
Grattis Tina! :)

Grattis på födelsedagen mig själv! :)

Helt fast!

Jag har blivit helt fast igen i serien gossip girl, jag kan bara inte sluta kolla.. Satt konstant och kollade säsong 1-4 förut, sen tappade jag och nu börjat kolla säsong 5. Men trotts allt, inget slår första säsongen.

Nu är det dags för mig att städa, eftersom jag fyller år imorgon så kommer det folk hit då kan det absolut inte se ut såhär.. Bara att sätta igång då :)


Vila i frid <3

Det är helt sjukt hur snabbt 1 år går, för ett år sen va jag inte samma Martina som jag är nu, vilket är posetivt. För ett år sen slutade jag träffa dig, för ett år sen va jag förvirrad, för ett år sen lämnade du utan förvarning, för ett år sen visste jag inte att du va död.. 
 
Jag minns fortfarande chocken jag fick, jag ville ju ringa dig? Chocken som uppstår när man inte har någon aning alls.. Varför skulle jag komma på att ringa dig? Jag tror på ödet, det va ödet som sa att jag skulle ringa dig för att jag skulle få reda på vad som hade hänt.
 
För ett år sen va jag också helt omedveten om att jag skulle träffa min tvillingsjäl, mitt solsken, min kärlek & min bästa vän. Jag visste inte heller att jag skulle vara super lycklig vid den här tidpunkten. Jag visste alltså inte att jag skulle träffa mitt livs kärlek.
 
2011
 
 

Nu jeeeklar!

Vill börja blogga, ska börja blogga igen.. Försöka att uppdatera så mycket som förut och komma upp i samma antal besökare, nu finns dessutom appen så har ingenting att skylla på längre.. Kommer nog inte bli så många långa inlägg, men det gör nog ingenting. Pussar!

RSS 2.0