Jag orkar inte..

Jag är slut, problem hela tiden. Jag flyr, flyr det landet där man alltid mår bra. Portugal, jag älskar dig! ♥

Tack för en sjukt bra kväll igår... Va så ...

photo_effects-13 (MMS)

Tack för en sjukt bra kväll igår... Va så skönt att äntligen få träffa dig och prata med dig. Du förstod mig precis. Jag hade iallafall en sjukt trevlig kväll och hoppas det blir en snart igen


Bort från allt skit

Dags att dra. Det kanske är det värsta man kan göra men just nu är det nog det bästa att göra. Åker förmodligen till portugal nästa söndag för att bara komma bort, läsa, kolla film och dricka öl och framför allt tänka. Det är nog det bästa för mig just nu.

..

Vad vet man vad som är rätt? Och hur ska man veta hur mycket man klarar av? Jag sprängs snart, jag pallar verkligen inte mer.
Jag är ett frågetecken. Jag vet varken in eller ut. Jag vet inte ens vilka som är mina riktiga vänner längre. Jag checkar ut nu..

Över..

Det här kunde jag inte tro för 5 år sen, att jag skulle känna sån hat kärlek till dig. Du va världens bästa, du va min syster, min andra halva. Vi delade allt. Jag trodde vi föralltid skulle vara vänner. Vi hade så himla kul, du är min barndom, det är dig jag gjort hyss med, jag har gått igenom allt med dig. Känns så himla tråkigt nu.

Men jag vet, även om vi någon gång skulle hitta tillbaka till varandra så skulle det aldrig funka. Vi är på olika plan, vi har växt ifrån varandra och jag kan inte låta bli att störa mig på dig även fast jag försöker att inte göra det.

Hur kan en sån vänskap egentligen bara försvinna? Är jag fortfarande trött på dig efter att vi bott ihop i nästan 1 år? Eller är det bara så att vi verkligen inte är samma personer längre. Jag vet inte, men har lärt mig nu att inte ödsla tid på dig.. Tyvärr men vi är över..


Don't mix between my peronality and my attitude because my personality is me and my attitude depends on you.


Kärlek

Du är bäst, och glad för att du bara är min!

RSS 2.0