Baaadaaa!

Idag ska jag inviga min nya bikini, ska nämligen åka och bada med Tammy + familj. Mysigt. Det är ju riktigt hett ute just nu så det ska bli riktigt skönt faktiskt.

Igår va jag ju som sagt hemma hos Ebba, vi satt ute på hennes tomt med hennes syster Ellen och bara snackade, det va längesen jag skrattade så mycket på en och samma gång!


Stan i vintras.


Sorry för att jag inte uppdaterat något. I...

img20110628_002 (MMS)

Sorry för att jag inte uppdaterat något. Igår va jag tvungen att jobba. Och när jag kom hem va jag helt slut. Just nu ligger jag på ballongen och solar. Skit varmt! Sen ska jag träffa ebba och kanske Emelie. Myskväll!


God morgon!

Jag är vaken faktiskt, dom tre sista dagarna har jag sovit jätte länge, eller, jätte länge för att vara jag. Men nu vaknade jag tidigt igen.

Dagens planer är att åka hem till Ebba för middag och mys. Skönt.

Igår va jag ju som sagt och shoppade, hittade inte så mycket som jag hade väntat mig, dom hade nästan ingenting. Typiskt. Men jag har inte inhandlat allt ändå inför resan, behöver jeans shorts & keps, sen är jag nog helt klar. Visar vad jag köpt under dagen!


Det här va min och mammas fina smörgås tår...

img20110624_002 (MMS)

Det här va min och mammas fina smörgås tårta som vi åt igår. Min kväll igår spenderades hemma hos nadja med ebba. Vi satt på hennes takterass och bara snackade skit. Sen blev vi skit sega allihop så jag och ebba åkte till trafiket och åt sen hem och sova. Vart en riktigt trevlig kväll ändå, och gud så skönt att man typ är den ända som inte har "ont i håret" idag. Nu sitter jag på landet och har nyss ätit middag. Imorgon blir det shopping, och gud så jag ska handla, för länge sen jag verkligen handlade. Hörs mer imorgon. Puss på er alla!


Redo för utgång!


Bjuder på fler bilder från köket!





Glad midsommar!

Idag är det ju som sagt midsommar. Nu ska jag ut på landet och äta midsommar mat, sen ska jag träffa mina älskade vänner Nadja & Ebba! Sen får vi se vart kvällen tar oss faktiskt..


Kärlek <3


Ebba & Martina's Kök!




Segis dag

Ja, det blev ju inte någon bloggning igår, men jag har iallafall hittat sladdarna till kameran, nu är det andra steget att ta sig upp ur sängen och hämta kameran. Jag har värsta segis dagen idag, vaknade sent, kollat på film och nu ligger jag bara och tar det lugnt.

Igår hade jag iallafall fullt upp, därför kunde jag inte blogga. Mötte upp Nadja & Malin i stan då dom gjort sina läppar, sen gick vi till Nadjas jobb, sen tog vi en lunch och gick och kollade i typ 3 affärer, jag hittade iallafall en jätte söt tröja (visar sen). Sen åkte vi hem till Nadja. Efter ett tag åkte jag hem och som vanligt fick ont i huvudet av en dag på stan. Skit huvud!


Vart fan är sladden?

Någonting jag är riktigt bra på är att tappa bort min kamera laddare & sladden som man överför bilderna med. Jobbigt värre, alltid springer jag runt som en idiot i hela lägenheten och letar. Nu är sladden borta igen och därför är skälet till att jag inte lagt upp bilder eller film det som jag lovade idag, men får väl leka idiot imorgon och leta ordentligt.

Imorgon ska iallafall min lilla Tyra hem, sen blir det att träffa Nadja om allt går som planerat, vad vi ska hitta på har jag ingen aning om ännu, det återstår och se. Nu ska jag snart gå och sova. Hörs imorgon, PUSS!


Äckliga utväxt!

Hejsan alla glada! Ursh, jag måste bara få säga att jag vill åka till portugal nuuuu! Dels vill jag färga min äckliga utväxt och så vill jag göra naglar. Men det ska jag liksom göra innan jag åker, onödigt att göra det precis innan? Så jag får väl helt enkelt stå ut bara..

Igår iallafall så kom Ebba hit, först tog vi oss en promenad och sen så lagade vi mat, och dessutom filmade vi också.. Det kommer komma upp senare idag på bloggen + bilder självklart!


Bjuder på bilder.

Bjuder på lite försenade bilder från valborg.. Njut!


Paula & Elin.


Världens finaste Ebba.


Elin & Carro.


Ebba & Paula.


Carro, Elin & Jag.


Elin & Jocke.




Back on tracks!




Jag känner för att börja blogga igen. Vi ska se hur det går den här gången. Jag har vart på landet hela helgen, och gud så skönt, det är så lugnt, tyst och fridfullt. Jag älskar det.

Imorgon ska jag iallafall gå på en utbildning, för jag har nämligen fått jobb på flatenbadets servering. Förra gången det va jag sjuk så kunde inte gå, men jag fick en ny chans så nu tar jag den! :)



Du skulle fyllt år...

Du hann nästan dit, nästan men du kom bara nära. Idag är det din dag, du skulle fyllt år idag. 91, kan du fatta? Det kan inte jag. Jag har en obeskrivlig saknad till dig. Jag skulle bara vilja att du kom tillbaka frisk & pigg precis som förut. Men jag vet, det kommer aldrig att hända. Men jag kommer aldrig sluta hoppas..

Grattis på din dag morfar. Jag saknar dig!




Längtaaar!

Tjolahopptjolahej allihopp! Nu är det inte så långt kvar innan jag och min bästa vän drar till pooooortugal. Åker dock 2 augusti, rätt långt kvar men tror det kommer gå snabbt, snart är ju juni slut, va det inte nyss vinter ute? Jag är så sjuuukt taggad på att åka, vi kommer ha det så jävla roligt.

Vet ni vad vi mer ska göra när vi är där kanske? VI KANSKE SKA ÅKA UT I HAVET OCH SE RIKTIGA DELFINER, alltså inser ni vad jag ska göra? Vilken jävla chans det är? Åh, min dröm går i uppfyllelse!



Vänner som skulle vara vänner livet ut..

.. bullshit!


Kanske ska uppdatera mig lite. Det va ju e...

img20110521_002 (MMS)

Kanske ska uppdatera mig lite. Det va ju ett tag sen.. det är en vecka sedan begravningen, den va hur fin som helst, så lugn. Sen har jag faktiskt inte gjort så jätte mycket mer. Dags att åka till landet och steka!! Här ska man bli brun :)


RSS 2.0