Valborg!

Imorgon är det då valborg, och jag har typ inget planerat förutom att jag ska vara med Ebba, Carro & Elin. Har haft FETT tråkiga valborg dom senaste 2 åren så nu jävlar ska vi ha kul! Taggad chey!

Bra Ebba, Bra!

Det är bra att  Ebba påminner mig om att jag har en blogg jag måste skriva i, för det glömmer jag lätt... Jag tänker alltid ''Det här ska jag blogga om'' och så glömmer jag ju självklart bort det.

Igår iallafall spenderades dagen med Nadja. Sen på kvällen kom världens bästa Ebba till mig så gick vi och träffade Mandis och Linnea. Mycket trevligt!

Idag ska jag och Nadja in till stan och fika och göra något mer? Jag skulle ju verkligen verkligen verkligen vilja köpa något att ha på mig på lördag, but i have no money!


Gammal bild på miig!


...

Jag börjar bli rädd att jag måste inse verkligheten, men jag kan inte, jag kan bara inte...

Godmorgon bloggish!

Idag är det tisdag och det känns konstigt eftersom det känns som en måndag. Menmen, idag blir det nog träning hemma, sen blir det att köra bil! Akta er för mig hihihi



Mums för denna låt!

Ligger nu på rygg och smälter maten. Åt gr...

img20110323_002 (MMS)

Ligger nu på rygg och smälter maten. Åt grillat idag med, och det är ju så himla gott! Mums! Ska snart ta mig vidare till friskis och röra på fläsket lite, ska på ett danspass som heter fuego. Känns ju som man har gått upp en del under påsken. Men nu är det dags att gå ner allt igen för det är ju sommar snart!


Hej bloggen!

Im back on tracks nu! Och måste väl uppdatera lite om vad som händer i mitt intressanta liv som Martina, någonting jag lätt glömmer!

Det har ju vart påsk! Jag va hos min morfar och åt påsk middag, fast det vart inte riktigt som vi tänkt, men mysigt ändå. Please don't give up...

Och senare på kvällen så drog jag hem till Linda för lite trevligt sällskap några öl. Vi drog rätt tidigt, men det tog ett tag för oss att ta oss hem, först typ 3 taxi bilar som inte ville ha med oss, sen hann vi med bussen för vi väntat så länge, snuten kommer på, och kollar inte min väska?! Tur i oturen. Det passar att inte kolla mig när jag inte har någonting på mig! Annars är dom jävligt duktiga på det!

Igår så va jag och Ebba på BB finalen, och för er som inte vet så åkte Rodde ut! Men tur va det, trött på den där jäveln, men ändå, vad är big brother utan Rodney! Sen vart det en FET kebab efter. Mums...


Ser ni vart jag är? BB studion! Där av de...

img20110424_001 (MMS)

Ser ni vart jag är? BB studion! Där av den dåliga uppdateringen. Återkommer senare :)


Im home!

Nu är jag hemma igen, eller ja, jag har vart det ett tag nu. Ska snart börja fixa mig för att sen bege mig hem till Linda, men först ska Ebba komma hit!

Ikväll blir det paaarty, och imorgon blir det Big brother! hihi ska bli kul. Nu ska jag börja fixa mig lite, puss!



Jag just nul.


Hallå världen! Är just nu hemma hos min mo...

img20110423_001 (MMS)

Hallå världen! Är just nu hemma hos min morfar, han ligger och sover och nu ska vi äta påsk mat!


Hemma med Ebba!

Nu är jag hemma igen efter en trevlig liten stund på donken eftersom det va det som va öppet! Nu ska jag och Ebba kolla på BB! Love it!

Fick ett jätte gulligt påskägg av henne idag med ett läppglans i! Världens bästa vän!


Mums! Idag har vi ätit smörgåstårta. Och f...

img20110422_004 (MMS)

Mums! Idag har vi ätit smörgåstårta. Och fy satan vad gott det är. Smällde i mig jätte mycket och sen sov jag en stund. Super skönt! Nu blir det att möta upp mina älskade vänner Emelie och ebba. Får se vad vi hittar på!


Onsdagskvällen i bilder








Nu ska vi börja slipa väggarna, visst är m...

img20110422_002 (MMS)

Nu ska vi börja slipa väggarna, visst är mamma fin? Fyfan och vara målare. Smutsigt värre!


Köpte nytt läppglans, visst va det fint äv...

img20110422_001 (MMS)

Köpte nytt läppglans, visst va det fint även fast det inte syns så mycket? Jag brukar inte använda sånt men kanske vill senare så varför inte? 20 kr kostade den. Billigt och bra!


Frulle!

Nu sitter jag och äter frukost, musli och vaniljyoghurt. Mums! Sen på morgonen fick både jag och Mamma leta efter påskägg, jag fick en mascara, ögonbrynstrimmer och 100 :-. Mycket glad vart jag!

Idag ska vi ut på landet och börja spackla och måla. Ska bli kul faktiskt! Hörs mer sen.


Jag och min fästmö i onsdags!


Helt slut...

Nu ligger jag i sängen och ska äntligen få sova. har haft dålig update så imorgon får extra mycket. Lovar! Idag har jag iallafall fort runt och handlat överallt. först körde vi en snabbis sen åkte vi till port 73 och åt, sen vidare till Ö&B, sen vidare till biltema och sist men inte minst maxi. jag kom hem ungefär halv sju. när jag kom hem så plockade vi upp allt och jag började göra en smörgåstårta som vi ska äta imorgon... skit samma, tråkigt inlägg, skriver från mobilen därför det är så tråkig text. hörs jätte mycket imorgon. Puss på er mina fina :)

Fint väder!

Är det bara jag som blir på så himla bra humör när det är fint väder?

Jag ska iallafall gå till bilen nu och möta Mamma, jag ska köra lite sen så ska vi åka vidare och handla! Ikväll ska jag bara ta det lugnt faktiskt. Kanske ska åka ut till landet sen också och börja spackla lite! då kan vi måla imorgon! Ljus rosa ska det bli! Puss


Nyss tränat ett sjukt bra träningspass. Ka...

img20110420_002 (MMS)

Nyss tränat ett sjukt bra träningspass. Kan ju säga att jag är lagom slut. Har inte blivit så mycket update, men har inte gjort något speciellt idag. Bara kollat på tv. Fick dessutom ett samtal idag, det samtalet gjorde att mitt hjärta hoppade upp till halsen.


Hihihi..

Kanske ska börja med ett förlåt för dålig update, men jag har faktiskt något att skylla på. Min mobil kamera slutade fungera igår, och sen hade den inga batterier så hade mammas lilla dåliga mobil. Därför vart det inga inlägg.

Jag va iallafall ute igår efter träningen. Mötte Ebba & Linda, sen kom Nadja ett tag. Sen drog vi vidare till Skrubba badet, där det va mini eld och folk. Trevligt, men rätt kallt :)


Idag blir det ett spinning pass! Ojojoj vad jag ska träna!


Älska solen!

Har legat och stekt på ballkongen lite idag. Nu kom jag in dels för att det började bli skugga och sen kännde jag att det började hetta lite i ansiktet. Solkräm Martina.. Har man fått mammas pigment där så behövs det! Skoja mammisen! :)

Nu ska jag börja ladda för träning! Det är hård träning på G, efter helgens mat så känner jag mig så jävla uppsvullen! Ursch, men det ska det bli ändring på..


Här är min nya snygga bikini, färgen är dock mycket finare i verkligheten!


Gullig!

Titta vilken gullig kille jag hittade!


Jag börjar morgonen med en powerwalk. Godm...

img20110419_001 (MMS)

Jag börjar morgonen med en powerwalk. Godmorgon :)


Nu är jag hemma!

Nu har jag kommit hem igen efter att ha tränat och kört bild. Det gick faktiskt jätte jätte bra idag! Stolt över mig själv :)

Nu ska jag iallafall titta på TV och bara ta det lugnt. Skönt faktiskt :)


Snygg!

Nu har vi precis kommit hem från banken. Vi gick en snabb runda i globen också och det första jag ser är en as snygg bikini! Jag testade den och den satt hur bra som helst, så den köpte jag. 99 :- Värsta kapet! Kommer vara så snygg i sommar, det är bara kroppen som fattas!

Nu ska vi iallafall bara ta det lugnt ett tag med en kopp kaffe, sen blir det vidare till Tyresö för träning och sen så ska jag kanske köra lite bil, det beror på om jag orkar. Behöver komma igång på riktigt nu!


Snyggis


Bildbomb






Nu är jag och ebba ute och går det hennes ...

img20110418_002 (MMS)

Nu är jag och ebba ute och går det hennes hundar i fina vädret. Snart ska vi åka till banken sen blir det träning. :)


Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen men tog krafterna till att blogga nu.. :)

Idag är planerna iallafall att jag ska till Ebba snart, sen ska vi åka vidare till banken då hon ska ta ut pengar för resan! Det börjar närma sig, eller ja, det är 4 månader kvar :)

Sen senare mot eftermiddagen så blir det träning, sen förhoppningsvis ska jag köra lite också. Hoppas jag orkar!



En Martina utan smink!


Årets första grillade mat! Så jävla gott! ...

img20110417_001 (MMS)

Årets första grillade mat! Så jävla gott! Finns det något bättre än att äta grillad mat en solig dag? Det tycker inte jag. Nu är jag iallafall mätt och belåten, så snart ska vi åka från landet och då ska jag mysa med ebba med godis och sånt gott framför BB finalen. Sen på måndag så blir det hård träning och nyttigt igen. Man måste få festa till det på helgen! :)


Vad är detta för djur? En nyckelpiga fast ...

img20110417_004 (MMS)

Vad är detta för djur? En nyckelpiga fast tvärt om i färgerna, svart kropp med röda prickar. Vi ska iallafall grilla sen, eller ja, de kommer vara jag som är mäster kocken. Nu sitter jag på min studsmatta och solar lite, ska snart fortsätta kratta.


Kommentar!

Postad av lilla jag
vad tråkigt att höra att någon sjuk människa har raderat din blogg:( denna person måste vara så sjuk i hela huvudet att hon inte har ett eget liv. Du kommer att träffa sjuka människor i ditt liv och lär dig av detta så slipper du psyko som kommer att försöka göra livet surt för dig. skulle anmäla denna sjuka person för hon verkar riktigt sjuk i hela jävla huvudet. Hon måste var väldigt ung efter som att hon beter sig så. Hon blev nog tappad som barn:( lycka till:) Hoppas du får ha din blogg i fred för mina vänner som är 94 gillar att läsa din blogg:)

Svar: Ja, det är tråkigt att någon har tagit bort den pågrund av att man inte kan hantera sin ilska, så som man egentligen borde kunna i dennes ålder och livssituation. Tack! Kul att höra. Vore ännu roligare om du vågar skriva ut ditt namn nästa gång! Puss & Kram

Tyresö älskade brevik!

På måndag  börjar jag på riktigt riktigt att blogga, men jag värmer upp lite idag!

Igår hade jag och mamma jätte trevlig faktiskt, jag åkte sen hem till Ebba och sen så åkte jag hem igen för jag va as trött så det blev pizza film och mys kläder med mamma, en perfekt lördagskväll!

Nu ska jag åka ut till mitt älskade land, det börjar bli vår nu så  måste fixa allt där efter vintern. Dessutom är det ju april, snart kommer snön igen! Update därifrån!


Bild från min ballkong i vintras.


HISS/DISS


Jag ger en Hiss till våren! Jag älskar verkligen våren, när blommor börjar komma, solen börjar värma och snart kommer löv på träden. I love it!




Dissen går till alla dom som är FÖR smala. Dom fattar väl antagligen inte att det är fult? Att man ser alla ben på kroppen osv. Otroligt äckligt.


Lördag!

Blev lite dålig update igår men nu ska min blogg bli rolig igen för alla som läser den!

Igår va jag iallafall på bio, sen åkte jag hem till Ebba ett tag sen vidare in till stan för att träffa Nadja & Malin. Efter det så åkte vi hem till Nadja, sen skulle dom ut så jag åkte hem. Kan jag fylla 18? Va min mamma tvungen att föda mig så sent?

Ikväll ska Jag & Mamma in till stan och träffa hennes vän. Senare vet jag inte vad jag gör faktiskt :)



Hos Ebba!

Nu har vi precis kommit till Ebba efter att ha kollat på förhandsvisningen av scream. Bra men ändå dålig film.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, nu lite senare ska jag åka hem till Nadja. Vi hörs sen, puss

Videoblogg!

Visst ska Ebba skaffa blogg?! Kommentera! Hon är fett rolig, kommer bli värsta humor bloggen!


Ebbis!

Sitter hemma hos mig med min kära vän Ebba! Vi kollar BB men nu har vi mest skrattat bort det när vi ska försöka göra en videoblogg! Men vi är så jävla sköna!

Imorgon blir det iallafall förhandsvisning för scream, mer får ni veta imorgon. Nu jävlar börjar bloggningen på riktigt :)



Vad fan har hänt?

Min blogg ser inte riktigt ut som den ska göra, konstigt nog, för jag har inte rört någonting på bloggen. Kanske någon som fixat det åt mig? Tack isåfall! Nej, men detta måste fixas, men inte nu! Känner inte för det.

Igår blev jag & Ebba något otroligt sugen på chokladbollar, så vi ställde oss och gjorde det. Mums jätte goda. Vi  åt alltså upp dom kalorierna vi gjorde av med igår. Smart gjort!

Spinning!

Idag blir det yttligare ett skönt träningspass! Just nu är jag inne i en period som jag bara vill träna, träna träna! Bra iförsig! :)

Ska iallafall möta mamma och sen ska vi gå till friskis och träna spinning, hon har dock aldrig vart på det så får ju hoppas hon tycker det är kul.. Jobbigt är det iallafall!

Sen efter träningen ikväll blir det kanske fika med Ebba, får se hur slut jag är efter träningen.



Inköpslista!

  • Väska.
  • Jeans Shorts.
  • Sommar toppar.
  • Bikini topp.
  • Smycken.
  • Sommar skor.

    Ja, detta måste jag ha innan jag åker till portugal, men snart ska jag och mamma åka och shoppa, och då jääävlar ska jag handla!


















Inköpslista!

Väska.
Jeans Shorts.
Sommar toppar.
Bikini topp.
Smycken.
Sommar skor.

Ja, detta måste jag ha innan jag åker till portugal, men snart ska jag och mamma åka och shoppa, och då jääävlar ska jag handla!

Friskis & Svettis!

Jag har fått The Sims 3 och jag är helt fast, har spelat sen imorse tills nu. Illa!

Nu ska jag iallafall börja klä på mig, packa mina tränings saker och sen bege mig ner till centrum för att kolla på ett par jeans shorts som finns där, hoppas dom faller mig i smaken, måste ha sånna! Sen vidare till friskis och träna med Ebba och Mamma. Sen hem och äta kebab. Sen har jag faktiskt inte fler planer. :P

Jag har några bilder från helgen också som kommer upp lite senare, dock inte fina! hahaha!

Jaaaa!

Sorry för dålig update, ska bli bättre lovar!

Nu är iallafall äntligen resan bokad! 2/8 - 9/8 med älskade Ebba! Åh, vi kommer ha det så himla roligt. Är det någonting jag saknar så är det verkligen det landet, 4 års uppehåll?! Aldrig mer!

Vi ska iallafall till Alvor-Portimão, jag längtar längtar längtar... Och det är både min och Ebbas första resa utan familj! Ett minne för livet antagligen? Oj så många bilder jag ska ta under en vecka, även filma.. Okej, nu går jag över gränsen med att planera, men jag är så uppspelt! Ska man kanske börja packa nu? Skoja. Måste inskaffa lite nya sommar kläder och en lista på allt jag behöver kommer också, som förra året. Okej, skit inlägg, hörs senare!




Taggar till!

Party ikväll med min älskade Ebba, nu taggar vi till hemma hos mig sen vidare till trollbäcken för att fortsätta in mot natten. Love her!



Titta vem jag myser med, stella :)

img20110407_001 (MMS)

Titta vem jag myser med, stella :)


Så jävla less!

Kollade nyss min mail, jag har sökt ÖVER 20 jobb och inte en jävel har hört av sig? Jag har ingen inkomst, I need fucking money! :O Blir så jävla less alltså.. Tappat suget totalt nu!

Sitter hos ebba och pratar om Portugal, de...

img20110405_001 (MMS)

Sitter hos ebba och pratar om Portugal, det kommer bli as bra faktiskt! Nu ska vi ut med hennes vovvar! Puss!


Hur fan kunde hon?

Sitter i telefon med norwegian i telefon, eller ja, dom har ju inte svarat än!

Ringde nyss, och då hade jag väntat i 49 minuter på svar! Den där lilla fittan svarar men sen klickar, jag hade väntat helt i onödan, jag tycker inte dom borde få göra så, dom fattar väl att folk har väntat jätte länge för att få prata? Jävla idiot alltså..

Jag hade inget annat val än att börja på ruta ett igen och ringa upp igen, så nu har jag väntat ungefär 20 minuter!


Gårdagen!

Igår så va jag i centrum och kollade på Hannah som gick modevisning, duktig chey! Sen bar det hem till Nadja för taco kväll och spel, väldigt mysigt! Här kommer bilderna från igår!








Så här på kvällskvisten...

Jag känner bara att jag måste uttrycka mig litegrann, sen är det verkligen dags för mig att sova. Men jag blir så jävla irriterad på folk som kan öppna sin käft sen inte står för det? folk som hittar på saker om en pågrund av en liten skit grej som egentligen inte va viktig alls, ska jag springa runt och säga massor med saker som inte är sanna bara för att jag tycker det är "kul" att bråka. OMOGEN kan man kalla det. Och en sak till förstår jag inte heller? Varför i hela friden vskriver man någonting och sen tar bort det? Det går inte att alltid få som man vill. det ska bli kul om några dagar. CYAH!

Ut i regnet!

Nu ska jag ut i det ''fina'' vädret och möta min älskade Nadja! Hon ska äntligen ta syntestet till körkortet och ska nu börja, hihi då kan ju jag och Nadja plugga tillsammans, N-i-c-e!

Ikväll ska jag och mamma på bio, jag ska äntligen få se ''hur många lingon finns det i världen?'', jag är redan kär av det lilla jag sett av filmen så vi får se hur resten av filmen är, bra tror jag!


Varför ska man alltid vara så känslig?