Saknad

Sitter med telefonen tätt intill mig, och väntar på dina samtal. Jag vet inte när du ringer eller om du ens kommer ringa. Att få höra din röst i några sekunder ger mig ny energi. Jag längtar efter dig, längtar efter små saker med dig, saker man inte ens tänker på att man kan sakna. Saknar dina varma kramar och när du förklarar för mig hur mycket du tycker om mig. Kramarna som kommer plötsligt bakifrån när man står och gör något i köket. Jag saknar dig, det här va jobbigare än jag trodde. Det är nog mycket vanan också att du alltid finns där, och det gör du inte nu.

Ligger och tar det lugnt på landet. Huvude...

2012-05-26_13_19 (MMS)

Ligger och tar det lugnt på landet. Huvudet går i 190. Har nästan precis insett att jag inte har några vänner utan bara kompisar.. Att bli utfrusen av dom man minst anar, ja det trodde man inte.. Menmen.. Jag vet nu. Och jag saknar dig min man, något så ofattbart. Det va bara tre dagar sen jag såg dig men jag håller på att spricka. Skulle göra vad som helst för att bara få sova med dig. Jag blir helt varm i kroppen när jag hör din röst men kan ändå inte hålla mig för gråt. Jag saknar dig soulmate


Dags att säga hej

Har inte skrivit ett inlägg här på bloggen påväldigt länge, orkar helt enkelt inte lägga ner tid på att gå in och skriva. Men kanske ska börja lite smått igen? Ibland saknar jag att blogga så mycket som jag gjorde förut.
Har iallafall hunnit med att vara i portugal i en vecka vilket va otroligt skönt. Kärlek till detta land & till min lilla by.
Det har varit valborg då jag ''firade'' den på Lindas studenskiva inne i stan. Annars kan jag inte komma på så mycket mer som hänt.
Min morfar gick bort för ett år sen i tisdags vilket va jobbigt. Att tiden kan gå så snabbt men ändå så sjukt långsamt, jag saknar dig morfar, något obeskrivligt.
Annars flyter väl mitt liv som det alltid gjort, jag bringer med mig otur, alltid.. Så upp och ner går det.. Som sagt,
man får ju aldrig ha det riktigt bra, det vore för mycket begärt...

Somebody that I used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

RSS 2.0