You never know how strong you are until being strong is your only choice.


Världens finaste du! <3


Vila i frid ♥


Jobba jobba joooobba!

Har ju inte blivit någon uppdatering den här veckan och det är ju endast därför att jag har jobbat! Har varit helt slut verkligen och igår somnade jag innan nio så har inte hunnit! Men så fort jag får tid så ska jag blogga, som nu tex..

Börjar kl.10 imorgon så det är lugnt, kan sova lite och så kan jag vara uppe lite längre idag, är ändå så jävla trött så ska nog ändå lägga mig snart...

Hörs mer när jag kan!

Nice!

Första dagen på jobbet och endast en månad kvar till 18!


HAHA, filmen gick inte att ladda upp..

.. men bjuder på några extremt roliga bilder på när jag och mor fjantar oss.. Det va ett tag sen :)
Gud vad jag saknar dig!Tack för allt du gjort, tack för att du just va den du va. Jag saknar dig.
Vi ses snart igen!


Stor - Allt vi gjortMåste vara stark, så håll huvudet högt, mamma ska få se vilket barn hon har fött..

God morgon alla morgonpigga. Jag fattar in...

img20110915_001 (MMS)

God morgon alla morgonpigga. Jag fattar inte varför jag inte kan sova, jag är ju så jävla trött! Idag ska jag iallafall städa mitt rum. Det är lagom mycket saker på golvet. Så idag blir det en städ dag. Sen vill jag ner i källaren idag så vi kan börja rensa där, JAG VILL GÖRA OM MITT RUM!


Äta gratis korv med Ebba nu...

... Och med det säger jag GRATTIS TILL NYA JOBBET MARTINA!


Egobomb!


Lycko spark till mig!

Hjääälp, jag skiter typ ner mig för jag är så nervös. Jag hatar det här. Menmen det kan inte bli sämre än vad det redan är?

Det är nämligen så att jag ska på arbetsintrevju idag på en förskola, och jag vill ha jobbet så mycket att det känns som det kommer gå åt helvete. Men jag får göra mitt bästa, går liksom inte att göra något mer..Jag och mår på kålmorden i sommras.


Ångra att du inte ångrade?

Har ofta tänkt på mitt liv. Hur mycket jag har spårat och kommit snett på vissa ställen. Jag kommer i perioder då jag bara vill ta det lugnt och vara låg, men då har jag ändå tänkt, vafan jag är bara ungdom en gång i mitt liv, ska jag gå runt och tänka tillbaka på min ungdom som tråkig? Det är okej att festa och spåra i min ålder, man måste väl passa på? Jag vill inte vara 40+ och ångra att jag inte gjorde vissa saker. Därför lever jag mitt liv precis hur jag vill, och hoppas nästan på att ångra mig lite mer än vad som är nödvändigt..

Efter en hel dag på landet med trädfällnin...

img20110911_001 (MMS)

Efter en hel dag på landet med trädfällning finns det inget bättre än att lägga sig i ett varmt bad och bara njuta! Så skönt! Imorgon kommer det upp lite bilder från helgen också, så håll utskik! Pussar!


Bio mys på hög nivå! Sen blir det att åka ...

img20110910_002 (MMS)

Bio mys på hög nivå! Sen blir det att åka till landet och sova och kanske äta kräftor :) mums!


Hej bloggen! Just nu duschar jag, jag älsk...

img20110910_001 (MMS)

Hej bloggen! Just nu duschar jag, jag älskar det. Finns inget bättre än att duscha och blogga samtidigt. Igår va det en trevlig kväll, (till viss del iallafall) den vart absolut inte som planerat men rätt bra ändå :) ikväll blir det bio med bästa bästisen i hela världen. EBBA!


Slush time i solen! Mysmys. Nu blir det ka...

img20110909_002 (MMS)

Slush time i solen! Mysmys. Nu blir det kaffe sen blir det hem och äta god middag och sen börja fixa sig för kvällen. Sen kommer ju faktiskt favorit ebba också! :)


Fick min kamera igår...

.. men nu har den inga batterier! Det gick iallafall och laga dom bytte en sak och så va den klar. Snabbt, killen som stod där när vi lämnade in den sa att det skulle ta upp till 3 veckor innan den va klar. Det gick inte ens på en vecka?

Idag ska jag med Tammy och ta bort hennes stygn, ursch inte roligt.. Senare på kvällen så blir det fest med min älsklings Ebba!

Vill även säga grattis till Madde som idag blev mamma, Grattis Madde :)Kaffe & Plugg dag med Ebba!

Det blev inte så mycket bloggning  igår kan jag ju säga, snarare ingenting alls. Va faktiskt upptagen hela dagen, först va jag med Tammy ett tag sen så blev det middag med Chris. Trevlig dag faktiskt..

Idag är planerna att Ebba ska komma hit på en kaffe och så ska vi plugga! Puss så längeEftersom min kamera är på lagning får det bli en gammal bild.


Helt okej iallafall

Nu tror jag att jag är klar, ska nog bara fixa några små saker, något ni knappt kommer märka. Om det är något strul eller någonting konstigt med designen, höger klicka på musen och tryck uppdatera. Ser det likadant ut? Skriv då en kommentar om vad som är fel.

Ikväll kommer min bästis hit, vi ska mysa och plugga! Det är ju faktiskt snart min 18 års dag så det börjar verkligen bli tid till att plugga till körkortet, så det hade vi tänkt och göra.. Jag pluggar teori och hon pluggar skola.


Renovering

Nu är det obyggnad av bloggen igen.. Känns som det händer rätt ofta, men vafan jag tröttnar så fort, och nu har jag fina bilder att lägga in, så ska försöka göra den precis som jag vill ha den. Fast det är så jävla svårt, jag är inte så bra på sånt. Dessutom har jag så dålig fantasi, men det ska nog funka ändå.. Minns ni mina gamla headers?
Gud vad jag saknar dig

Okej, jag har varit utan min kamera i ungefär 3 veckor nu. Paniken börjar stiga. Och tanken på att jag vet att jag måste vänta yttligare 3 veckor för att få hem den igen, hel. Jag är ingenting utan min kamera. Jag vill kunna ha möjligheten att kunna ta bilder, fina bilder!


Jag vill verkligen tillbaka!


Bli min?


Pudding ♥


Modell!

Ni som kikar in här har väl märkt att headern har fått en ny bild, och om inte, så har den det! Det är nämligen så att jag va på The Studio i veckan! Modell för en dag har ni hört talas om det? Det va iallafall det jag gjorde, dom sminka mig och så tog dom bilder. Vart nästan nöjd med alla.. Här kommer några bilder!
Mer bilder får ni en annan gång, det va en kul grej iallafall!


RSS 2.0