Tankar..

Ligger här nu på kvällskvisten och tänker. Jag tänker på männsikor, hur folk faktiskt kan vara mot andra människor och att man inte kan lita på folk man trodde man kunde lita på.

Att folk har dubbelmoral gör mig bara irriterad, man ska aldrig säga någonting man inte kan stå för sen.. Har man sagt en sak så är det så, och absolut när det va några timmar innan man sa det.

Jag är trött på folk som gör så, vad är det egentligen att ha? Att visa en annan människa respekt tycker jag är en självklarhet, men jag märker snabbt att alla inte riktigt tycker som jag på den fronten. Att man går runt och snackar ''skit'' om folk och sen dagen efter bli bästisar igen stör mig också extremt mycket..


Nu vart det ett hatiskt inlägg, men jag var bara tvungen att skriva av mig!

Skit mobilizera!

Tror ni mina kära vänner att jag fick min mobil igår? NEJ, självklart inte. Det hade gått för lång tid (även fast jag vart där nästan varje dag från den gick sönder) så nu måste det in på service, och det kommer nu ta yttligare två veckor tills jag fått den! Faaaen! menmen, what to do what to do liksom...Godmorgon bloggsi!

Jag vaknade för ungefär en timme sen, skönt att sova ut.. Nu är jag pigg! Vid halv fyra ska jag möta upp Linda i centrum och hämta ut min mobil & förhoppningsvis mammas telefon också!

Det va längesen jag bloggade nu, på senaste tiden har det bara kommit in några små och spontana inlägg, men jag vill bli bättre! Får ju min telefon idag då kanske jag börjar som förut igen ? Vi får se.. Bjuder på lite bilder från när jag fyllde 18! BAAAM!Tack för en bra kväll tjejer!


I'm so over you!

So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there.
Men det finns bara en och det är med dig jag blir hel.


Ett år sen bilden togs. Jag saknade dig i onsdags, jag skulle så gärna vilja att du såg mig bli 18. Jag saknade din krasliga röst ringa och sjunga. Jag saknar dig något fruktasnsvärt.


Tjejkväll!

Tjejkväll hos Fredrik ikväll, och ja, Fredrik är inräknad som en tjej! Ha så kul alla.. Om några dagar är jag 18! WEEEHOOOBild på mig och mor!


Barnkalas för lilla prinsen som fyllt ett ...

img20110929_003 (MMS)

Barnkalas för lilla prinsen som fyllt ett år! Massa pussar från mig!


RSS 2.0