Ipaaaad

Hej alla glada! Har varit i stan idag med mor och handlat lite, fick dessutom med mig en iPad hem.. Vi hade planerat ett tag att köpa en men det va verkligen slut överallt. Idag gick vi in i en affär och frågade om den fanns, självklart inte, men sen så frågade jag vad det va för skillnad mellan WIFI och WIFI+3G, det visade sig att den andra va bättre, så den fick följa med hem.. Så under kvällen är det de ända jag har gjort :)

God fortsättning alla glada och hoppas ni ...

2011-12-24_19_08 (MMS)

God fortsättning alla glada och hoppas ni hade en lika trevlig jul som jag hade.. Jag har inte gjort speciellt mycket under dom här dagarna, mest tagit det lugnt, så himla skönt.. Nu väntar jag på kära ebbis som ska komma och mysa med mig :)


God jul mormor och morfar<3

2011-12-24_14_06 (MMS)

God jul mormor och morfar<3


Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice


God jul på er mina fina!

photoart_1222201 (MMS)

God jul på er mina fina!


Nu är dom sista julklapparna inslagna! Skö...

2011-12-22_15_19 (MMS)

Nu är dom sista julklapparna inslagna! Skönt att vara klar! Ikväll blir det film och bara ta det lugnt, sen imorgon hoppas jag på att min lilla julklapp har kommit, har den inte det så är det bara att glömma att ha den på julafton. Dessutom så ska jag spela bingo lotto imorgon kväll, och vinner inte jag, ja då jävlar! Mer snö tack så det känns som riktig jul för nu är det nära :)


Okej, nu är det verkligen sista julklappss...

2011-12-21_14_04 (MMS)

Okej, nu är det verkligen sista julklappsshoppningen. Just nu sitter jag och linda och fikar sen blir det väl en fortsättning!


Kör den på bloggen istället..

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? - Nej
2. Civilstånd? - Singel
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? - Inte nära men vän
4. När var sista gången du verkligen skrattat? - Idag, nyss
 5. Något är fel, den första personen du skulle vända dig till? - Mamma, Ebba & Nadja
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? - Inte som jag kommer på
7. När var sista gången du grät mycket? - När morfar gick bort
8. Är det någon du vill göra allt för? - Ja, Ebbsi
9. Hur många kan du berätta allt för? - 3
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? - En gång
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? - Ja, på något vänster
12. Beskriv dig själv med ett ord? - Ärlig
13. Har du något som tillhör ditt ex? - Ja
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? - Ja
15. Fullständigt namn? Martina Maria Salvador
16. Favoritlåt? - Adele - Make you feel my love
17. Favoritfärg? - Lila
18. Bästa vänner? - Ebba & Nadja
19. Första kram? - Mamma? haha
20. Senast kram? - Mamma
21. Senaste meddelande från? - Nadja
22. Senaste personen som jag någonsin sätt? - Nadja
23. Mitt missbruk? - Rökning -.-
24. Favorit butiker? - H&M 
25. Favorit djur? - Hund
28. Favorit film? - Finns så många
29. En hemlighet? - Vet inte
30. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10 - 7.

Blä blä blä

.. och återigen BLÄ

<3

På riktigt morfar, varför är du borta? Du kommer aldrig fatta vad du betyder för oss..Helt slut efter denna helg. I fredags vart...

2011-12-10_20_25 (MMS)

Helt slut efter denna helg. I fredags vart det en galen utekväll för att fira ebba och igår firade vi fina mandis.. Jag är helt slut och vill bara sova, men nej det kan jag ju inte för nu ska jag åka och handla julklappar md mor :)


Grattis världens bästa vän på 20 års dagen!


Bloggen får lida.

Jag är utom kontroll, jag är helt lost, jag vet knappt själv längre.. Så sjuukt det är det ända som snörrar i mitt huvud, och orden ''hoppas vi ses snart igen''..

Jag är den personen som håller det för mig själv, alltid gjort och kommer antagligen alltid göra det.. Utåt är jag glad, skrattar och visar inte ett ända tecken på att jag är ledsen inombords, fast i själva verket går jag sönder.. Jag tror att det är ovissheten och chocken som gör att det verkligen tar på en. Jag kan inte, jag försöker verkligen men det går inte. Hur mycket jag ens försöker få bort dig från mitt huvud så går det inte, jag vet snart inte vad jag ska ta mig till!

Jag har börjat tro på ödet, det va ödet som sa till mig att jag skulle skriva det där smset till dig. Ödet som sa att jag inte längre skulle ha ditt nummer för att kunna ringa dig.

Ibland är det så fruktansvärt skönt att ha en blogg, där man bara kan skriva och skita i vad alla andra tycker.

Jag är inte den som är världens lyckligaste om jag pratar högt om mina problem (vad det nu än gäller), då sätter jag mig vid datan, skriver skriver skriver av mig, sen bestämmer jag mig för om jag ska publicera det eller inte.

Ibland går jag tillbaka i tankarna och undrar om jag inte på något sätt hade listat ut det själv att du va borta..

Förlåt för att min blogg ändast består av depp inlägg och att jag ältar så som jag gör..

Alla timmar på dygnet...

... finns du i mitt huvud. Detta skulle ju inte hända mig, jag skulle ju aldrig förlora en vän? Vad är oddsen liksom? Jag kan bara inte släppa det, och bara för att jag vet att jag aldrig mer kommer kunna prata med dig vill jag inget helldre..

Det är så sjukt att du är borta.. Det kommer ta lång tid att smälta, lång tid att få bort dig ur mina tankar.. Jag fick iallafall några roliga minnen med dig.. Detta är så sjuukt.. Så jävla omedveten om allt, varför? Förlåt, I Miss you ♥


Igår vart det en liten mini utgång, vi sat...

2011-11-26_21_52 (MMS)

Igår vart det en liten mini utgång, vi satt på arken jag, ebba och maria.. Från en början va vi helt ensamma men sen började det rulla in folk. Efter ett tag kom även mickis joppo emelie och nattis dit. Sen drog dom vidare utom lilla jag som åkte hem för att idag så ska vi pka till annalena :) bjuder på en bild som inte är från igår utan bara en bild på mig och bästavän!


Lördagsmorgon

Godmorgon mina fina.. Jag är fortfarande i världens chock. Att förlora en vän var någonting som aldrig skulle hända mig. Du finns i mitt huvud alla timmar på dygnet. Varför? jag har så många frågor som jag aldrig kommer få svar på.. Jag hoppas du hittade det du sökte, och konstigt nog saknar jag dig.. men jag tyckte om dig, det gjorde jag <3

Vila i frid <3

Jag är mållös. Varför? Vad hände? Så många frågor utan svar. Vila i frid Thomas, hoppas du har det bra nu ♥


Nu är jag brunett igen!

photo_effects-13 (MMS)

Nu är jag brunett igen!


Nu har det gamla inlägget kommit upp.

Skumt, igår när jag skrev så hade det inte kommit upp, nu hade det tydligen gjort det.. Jag kan ju säga såhär att jag vaknade nyss.. det är helt sjukt, sen jag fick min nya säng så har jag sovit som en stock.. idag blir det förmodligen en lunch med min fina vän Nadja i centrum. hörs med bättre update senare mot dagen :)

RSS 2.0